Ένωση Αγρινίου

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Νέα Γραφεία – Νέα Εποχή για την Ένωση Αγρινίου

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Υποστήριξης Αγροτών μεταφέρθηκαν στα σύγχρονα νέα μας γραφεία, στο κτίριο του Συνεταιρισμού, δίπλα απ' την Τράπεζα (πρώην σούπερ μάρκετ). Ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες απαιτήσεις των παραγωγών και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σε άνετο, σύγχρονο, λειτουργικό και αξιοπρεπές περιβάλλον.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ γνωστοποιεί ότι οι υπηρεσίες των επιδοτήσεων και της υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ, του κτηματολογίου, των αγροτικών μελετών και προγραμμάτων, των αδειοδοτήσεων και γενικότερα το συνολικό αντικείμενο του Κέντρου Υποστήριξης Αγροτών, έχει ήδη μεταφερθεί στα νέα, άνετα και ενεργειακής κλάσης Α' γραφεία, στο κτίριο του Συνεταιρισμού δίπλα απ’ την Τράπεζα, με κεντρική είσοδο από την οδό Παλαμά.

Πρόκειται για το ανεξάρτητο κτίριο έναντι του κεντρικού μας, το οποίο πλήρως ανακαινίστηκε και κατάλληλα διαμορφώθηκε, στελεχώθηκε δε με πρόσθετο προσωπικό, ώστε η υποστήριξη των αγροτών να αποκτά ουσιαστικό περιεχόμενο, σε συνθήκες αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας.

Η παροχή υψηλού επιπέδου συνδυασμένων υπηρεσιών σε συνάρτηση με τις παράλληλες δράσεις και πρωτοβουλίες μας υπέρ του αγρότη, όπως άλλωστε προβλέπεται απ’ το ιδρυτικό καταστατικό λειτουργίας του Συνεταιρισμού, είναι τα βασικά εκείνα στοιχεία για τα οποία ο αγροκτηνοτροφικός κόσμος της περιοχής εμπιστεύεται απόλυτα την Ένωση Αγρινίου για όλες του τις υποθέσεις, ασφαλώς και για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, η έναρξη υποβολής των οποίων για το 2021 θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου, οπότε και θα "ανοίξει" το σύστημα για την υποδοχή των Δηλώσεων.

Το γεγονός ότι ο αγροτικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής σταθερά απευθύνεται στην Ένωση Αγρινίου για κάθε του ανάγκη, σαφώς και για τη συμμετοχή του σε δράσεις αγροπεριβαλλοντικών ενισχύσεων, σχέδια βελτίωσης, γεωργοτεχνικοοικονομικές μελέτες εκλογής γεωργικού ελκυστήρα, μελέτες ενεργειακών αναγκών αγροτικής εκμετάλλευσης φυτικής και ζωικής κατεύθυνσης, αλλά και μελέτες άρδευσης για τη βέλτιστη διαχείριση νερού, σε προγράμματα όπως αυτό των νέων αγροτών, της βιολογικής γεωργίας και βιολογικής κτηνοτροφίας, της μεταποίησης, για την αδειοδότηση ακόμη των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, την εξισωτική αποζημίωση, την επιστροφή ΦΠΑ, τις υπηρεσίες αιτημάτων μεταβολής, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τις μεταβιβάσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί, δεικνύει την άρρηκτη σχέση που με συνέπεια έχει οικοδομηθεί σε θεμέλια αξιοπιστίας και φερεγγυότητας.

Το σύνολο των παραπάνω υπηρεσιών βρίσκονται πλέον στα νέα μας γραφεία, όπου στεγάζεται ακόμη το Τμήμα Λογιστικής Εξυπηρέτησης, οι Ασφάλειες, η Διεύθυνση Εμπορίας και η Διεύθυνση Οικονομικών.

⇒ Παράλληλα, πρόκειται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης του κεντρικού κτιρίου της Ένωσης.

Η Ένωση Αγρινίου είναι από τους πλέον υγιείς και ισχυρούς Συνεταιρισμούς της χώρας. Ανήκει στα μέλη της και στους αγρότες. 

Σημείωση: Η Ένωση Αγρινίου εφαρμόζει πιστά τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Η προσέλευση των παραγωγών να γίνεται με τήρηση των μέτρων απ’ τη δική τους πλευρά.