Ένωση Αγρινίου

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Εργαστήριο για την προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Εργαστήριο και εκπαιδευτικό σεμινάριο την Παρασκευή 19 Μαρτίου, στο πλαίσιο του έργου «ICON WOMEN».

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του έργου «Integrating Innovation and Promoting Cluster Organization in WOMen Enterprises – ICON WOMEN» για την ενίσχυση και προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, θα πραγματοποιήσει εργαστήριο που διοργανώνει το Περιφερειακό Δίκτυο Γυναικείων Επιχειρήσεων (https://iconwomen.pde.gov.gr/) και Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, διάρκειας 2 ωρών με θέμα:  «DIGITAL MARKETING».

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00 με 16:00, μέσω της πλατφόρμας Zoom και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

  • Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να συμμετάσχει, πατώντας ΕΔΩ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στόχος του έργου “ICON WOM-EN – “Integrating Innovation and Promoting Cluster Organization in WOMen Enterprises”, το οποίο χρηματοδοτείται από τον Άξονα Προτεραιότητας 1 – Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα, είναι η ενίσχυση και ενθάρρυνση της ανάπτυξης του επιχειρηματικού πνεύματος γυναικών στη ∆υτική Ελλάδα, την Ήπειρο, τα Ιόνια νησιά και την Απουλία της Ιταλίας. Στο πλαίσιο του έργου, θα γίνει χαρτογράφηση της επιχειρηματικότητας των γυναικών και καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες και δυνητικοί επιχειρηματίες, ενώ θα αναπτυχθούν περιφερειακά δίκτυα και θα προταθούν λύσεις αντιμετώπισης.

Το Περιφερειακό Δίκτυο

Το Περιφερειακό Δίκτυο έχει στόχο την προβολή και προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στις γυναίκες επιχειρηματίες και τις εν δυνάμει επιχειρηματίες και την ενθάρρυνση της ίδρυσης γυναικών επιχειρηματιών σε τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Τα μέλη του δικτύου θα ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες και καλές πρακτικές, θα ενημερώνονται για εκδηλώσεις και δράσεις που θα πραγματοποιούνται, θα λαμβάνουν συμβουλές και πληροφορίες και θα μπορούν να συμμετάσχουν σε συναντήσεις/εργαστήρια που θα διοργανωθούν γι’ αυτόν τον σκοπό.

Η Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας, προκειμένου να συμβάλει με τον τρόπο της στον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό meeting point όπου γίνονται οι σχετικές συναντήσεις με ασφάλεια.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2613 620118, m.charda@pde.gov.gr