Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Οινογνωσία: 2η πρόσκληση για το πρόγραμμα κατάρτισης

Τα αιτήματα των υποψηφίων για το πρόγραμμα κατάρτισης ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ θα μπορούν να υποβάλλονται από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου μετά τις 15:00 έως την Δευτέρα 15 Μαρτίου μέχρι τις 15:00 στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ. 

Δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ η δεύτερη Πρόσκληση ενδιαφέροντος προκειμένου εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα να υποβάλλουν αιτήματα στο Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ», για την κατάρτισή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ακολουθούν:

1. Γευσιγνώστης Οίνων,

2. Στέλεχος διαδικτυακού Marketing Οινοποιητικών Προϊόντων,

3. Στέλεχος Ανάπτυξης Οινοτουρισμού,

4. Στέλεχος Εξαγωγικού - Διεθνούς Εμπορίου Οινοποιητικών Προϊόντων

5. Στέλεχος Πωλήσεων Οινοποιητικών προϊόντων

Κατά τον πρώτο κύκλο της Πρόσκλησης ενδιαφέροντος, επιλέχθηκαν 561 επιτυχόντες εκ των οποίων εντάχθηκαν ήδη 474 εργαζόμενοι σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, ενώ 87 ήταν επιλαχόντες, από τις Περιφέρειες Κρήτης, Αττικής και Δ. Μακεδονίας, οι οποίες υπερκάλυψαν τον αναλογούντα σε αυτές αριθμό ωφελουμένων.

Δεδομένου ότι ο συνολικός αριθμός δυνητικών ωφελουμένων ανέρχεται στους 981, υπολείπονται 507 ωφελούμενοι, οι οποίοι με την δεύτερη Πρόσκληση ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα για κατάρτιση σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:


Η ΚΕΟΣΟΕ υπενθυμίζει ότι το πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» είναι επιδοτούμενο με 5 ? μικτά ανά ώρα κατάρτισης (500 ? για τα προγράμματα 100 ωρών και 400 ? για τα προγράμματα 80 ωρών) και ότι λόγω της covid-19, θα υλοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τηλεκατάρτισης, ενώ οι ωφελούμενοι θα πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους και θα λάβουν σχετική βεβαίωση, κατόπιν σχετικών εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι ωφελούμενοι που θα υποβάλλουν αίτηση με βάση τα δικαιολογητικά τους, θα μοριοδοτηθούν βάσει των παρακάτω κριτηρίων, ώστε από την βαθμολογία να προκύψει η σειρά κατάταξης και επιτυχίας στο πρόγραμμα:


Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ (www.keosoe.gr) οι υποψήφιοι ωφελούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν επίσης για τις λεπτομέρειες που αφορούν τα δικαιολογητικά που θα υποβληθούν και τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους από τους οποίους θα τα εκδόσουν.