Ένωση Αγρινίου

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Νέες εγγραφές μελών στις Ομάδες Παραγωγών Ελιάς

Πρόσθετα κίνητρα, νέες δυνατότητες και επιπλέον bonus 5 λεπτά/κιλό με την παράδοση του καρπού.

Με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον των ελαιοπαραγωγών σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία και κατόπιν σχετικών αιτημάτων από παραγωγούς που τα προηγούμενα χρόνια αμέλησαν να ενταχθούν στις Ομάδες (Οργανώσεις) Παραγωγών Επιτραπέζιας Ελιάς της Ένωσης Αγρινίου, με αποτέλεσμα να στερηθούν των προνομίων που αυτές εξ ορισμού παρέχουν, ο Συνεταιρισμός ανακοινώνει πως όσοι το επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν σε μία από τις Ο.Π. χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και να απολαύσουν από την πρώτη ημέρα εγγραφής, τόσο το πρόσθετο bonus των 5 λεπτών/κιλό στο προϊόν που θα παραδώσουν όσο και τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα – οφέλη, όπως η απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος, η δωρεάν πιστοποίηση του προϊόντος, έκπτωση έως και 15% σε αγορές εφοδίων από τον συνεταιρισμό, τη συνεχή συμβουλευτική από εξιδεικευμένα στελέχη της Ένωσης.

Σχετικά με την παράδοση του προϊόντος, πάντα στην καλύτερη τιμή και τοις μετρητοίς, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Φυσικά, το σημαντικότερο όλων είναι η ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύος των παραγωγών και οι πραγματικά μεγάλες δυνατότητες που αυτομάτως αποκτούν.

Σημειώνουμε ότι η Ένωση Αγρινίου, πρωτοπόρος στις εξελίξεις που διαδραματίζονται στον αγροτικό χώρο και πάντα με γνώμονα το συμφέρον των παραγωγών της περιοχής, έχει έγκαιρα προετοιμάσει τις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθούν οι παραγωγοί της, ώστε να εξασφαλίσουν την κάλυψη των απαιτήσεων που επιβάλλει τόσο η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ όσο και των απαιτήσεων που επιβάλλει η αγορά για ποιοτικά αγροτικά προϊόντα (υλοποίηση διαδικασιών Ο.Σ.Δ.Ε., εφαρμογή και πιστοποίηση συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης της παραγωγής σε καλλιέργειες παραγωγών της, εφαρμογή και πιστοποίηση συστημάτων ποιότητας σε μονάδες παραγωγής τροφίμων κτλ).

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η Ένωση Αγρινίου είχε ήδη προχωρήσει στη συγκρότηση ισχυρών Ομάδων Παραγωγών, πολύ πριν καθοριστεί το σχετικό θεσμικό πλαίσιο.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνούν το 26410.91024.