Ένωση Αγρινίου

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Επίσκεψη Γ. Βαρεμένου στην Ένωση Αγρινίου

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Βαρεμένος συμμετείχε σήμερα το πρωί σε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγρινίου.

Τον κ. Βαρεμένο υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Θωμάς Κουτσουπιάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ως «φίλο και συμπαραστάτη», επισημαίνοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι ως βουλευτής ο κ. Βαρεμένος ήταν πάντα παρών, πρόθυμος να ανταποκριθεί σε κάθε κάλεσμα και διατεθειμένος θετικά να συμβάλλει σε προσπάθειες επίλυσης προβλημάτων ή προώθησης καταστάσεων υπέρ του αγροτικού κόσμου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα,  κυριάρχησαν θέματα αγροτικού-αναπτυξιακού ενδιαφέροντος και υπήρξε  διεξοδική συζήτηση και αναλυτική ενημέρωση για τις αλλαγές που επιφέρει η νέα ΚΑΠ, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί στην Αιτωλοακαρνανία και ευρύτερα στη χώρα.

Ο κ. Κουτσουπιάς επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των δυνατοτήτων του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα, τονίζοντας τη σημασία της υποστήριξης πρωτοβουλιών και εφαρμογής πολιτικών αποφάσεων που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του αγροτικού χώρου.

Απ’ την πλευρά του ο κ. Βαρεμένος σημείωσε ότι όπως τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε για θέματα των αγροτών, έτσι και τη νέα περίοδο θα συνεχίσει να είναι ο συνδετικός κρίκος με την κεντρική εξουσία, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό.

Παράλληλα, εστίασε στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Συνεταιρισμού, για την πορεία των οποίων και ενημερώθηκε πλήρως απ’ το Συμβούλιο.

Ακολούθησε ξενάγηση από τον γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή στις υπηρεσίες του Συνεταιρισμού, κατά την οποία ο κ. Βαρεμένος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης και να συνομιλήσει τόσο με εργαζομένους όσο και με παραγωγούς.