Ένωση Αγρινίου

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ στην 11η Διεθνή Έκθεση ZOOTECHNIA 2019

Το παρών δίνει και φέτος η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποία θα περιμένει τους επισκέπτες στο περίπτερο, που θα βρίσκεται στο Ισόγειο, Τομέας 7, stand 24.

 

Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ θα συμμετέχει και φέτος στην 11η Διεθνή Έκθεση ZOOTECHNIA 2019 για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία, στη Θεσσαλονίκη, από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου.

Στον Τομέα 7, stand 24 οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους στην διοίκηση της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, που θα βρίσκεται εκεί. Να σημειωθεί ότι η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ θα συμμετάσχει και στις παράλληλες εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί στην Διεθνή Έκθεση.

Η 11η Διεθνής Έκθεση έχοντας σε πρώτο πλάνο την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία, αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη από ποτέ, ενώ θα υπάρχουν δύο επιπλέον περίπτερα για τις ζωοτροφές και τον μηχανολογικό εξοπλισμό, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.

Επίσης, η ZOOTECHNIA θα αποτελέσει το επίκεντρο όλων των τελευταίων εξελίξεων του κλάδου της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μάλιστα, leader επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν ήδη κλείσει την παρουσία τους στη διοργάνωση, ενώ μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών από όλη τη χώρα και άλλα κράτη της ευρύτερης περιοχής.

Η έκθεση σηματοδοτεί τις εξελίξεις σε ένα πολύ δυναμικό πεδίο της πρωτογενούς παραγωγής και θέτει τα νεότερα δεδομένα ενός κλάδου, ο οποίος στις αρχές του 2019 θα διάγει την χρονική περίοδο εγκρίσεων των σχεδίων βελτίωσης, με αποτέλεσμα να επιταχυνθούν οι επενδύσεις και η υλοποίηση δράσεων εκσυγχρονισμού στην κτηνοτροφία-πτηνοτροφία.

Η Zootechnia του 2019 αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική πορεία, που κατέγραψε η αντίστοιχη έκθεση του 2017, η οποία αναδείχθηκε στην καλύτερη όλων των εποχών με ρεκόρ επισκεψιμότητας και εκθετών.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός της εντεινόμενης διεθνοποίησης της Zootechnia, που στην τελευταία διοργάνωση της παρουσίασε αύξηση των ξένων εμπορικών επισκεπτών κατά 27%, ενώ οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) εκπροσώπησαν 37 χώρες.