Ένωση Αγρινίου

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 — Κατηγορίες: Η φωνή του αγρότη

Ένωση Αγρινίου: στο πλευρό του κτηνοτρόφου

Aκόμη χαμηλότερες τιμές σε όλες τις ζωοτροφές, προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι παραγωγοί στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της περιόδου.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ συνεχίζει σ’ αυτό που έχει καθιερώσει, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι σύνθημα «ο μεγάλος σύμμαχος των αγροτών» δεν είναι κενό περιεχομένου, αλλά ο πυρήνας κάθε μας πράξης.

Στηρίζοντας έμπρακτα τους κτηνοτρόφους που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο από τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, η Ένωση Αγρινίου, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, μειώνει ακόμη περισσότερο τις τιμές στις ζωοτροφές, ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί να συντηρήσουν τις εκμεταλλεύσεις τους, δεδομένου του ότι οι ανάγκες έχουν δραματικά αυξηθεί.

Λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να έχουν σταβλισμένα τα ζώα τους, γεγονός που αυξάνει το κόστος διαβίωσής τους. Σε πλήρη αντίθεση με λογικές που θέλουν κάποιους να εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και να αυξάνουν ενδεχομένως τις τιμές, η Ένωση Αγρινίου, σεβόμενη το ρόλο της και τον κτηνοτρόφο της περιοχής, προχωρά σε μείωση τιμών, ακριβώς για να σταθεί αρωγός και σύμμαχος στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Οι κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται στο Εργοστάσιο Παραγωγής Σύνθετων Ζωοτροφών και Πρώτων Υλών, έναντι του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Στάδιο) Αγρινίου, καθώς και στα υποκαταστήματά μας.

Τηλ. επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 2641.0.69060