Ένωση Αγρινίου

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 — Κατηγορίες: Η φωνή του αγρότη

Ένωση Αγρινίου: τα πάντα για τον παραγωγό στο υποκατάστημα Νεοχωρίου

Επιφορτισμένο με όλες τις υπηρεσίας εξυπηρέτησης αγροτών, το νεοσύστατο Υποκατάστημα Νεοχωρίου της Ένωσης Αγρινίου στέκεται αρωγός στους παραγωγούς των χωριών της παραχελωϊτιδας.

Έκλεισε πλέον τον έναν χρόνο λειτουργίας του το Υποκατάστημα της Ένωσης Αγρινίου στο Νεοχώρι Μεσολογγίου. Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του Α.Σ. Ένωση Αγρινίου καλύπτει πλήρως όλο το εύρος υπηρεσιών της Ένωσης, ώστε οι εκεί παραγωγοί να μπορούν να εξυπηρετούνται εύκολα, στον τόπο τους.

Το υποκατάστημα Νεοχωρίου καλύπτει τις ανάγκες των παραγωγών από τις περιοχές του Αιτωλικού, της Γουριάς, της Μάστρου, της Πεντάλοφου, του Νεοχωρίου, της Κατοχής και του Λεσινίου. Οι αγρότες μπορούν να προμηθευτούν τα κατάλληλα Φυτοφάρμακα και Λιπάσματα, πάντα με τη συμβουλή του Υπεύθυνου Γεωπόνου κ. Κωνσταντίνου Κόκκιου, που βρίσκεται στη διάθεσή τους, για να τους καθοδηγήσει κατάλληλα προς την κατεύθυνση της προστασίας των καλλιεργειών τους.

Οι παραγωγοί μπορούν να βρουν στο υποκατάστημα ζωωοτροφές αλλά και γεωργικά μηχανήματα, ενώ έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στους υπαλλήλους του τμήματος ΟΣΔΕ και λοιπών υπηρεσιών για τη συμπλήρωση της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης αλλά και να φτιάξουν τον φάκελό τους προκειμένου να ενταχθούν σε προγράμματα (Νέων Αγροτών, Βιολογικής Κτηνοτροφίας, Βιολογικής Γεωργίας, Σχέδια Βελτίωσης, Μεταποίηση, Σπάνιες Φυλές, Κτηνοτροφικές Εγκαταστάσεις, Χρήση Ύδατος, Γεωτρήσεις κλπ).

Προϊστάμενος του υποκαταστήματος Νεοχωρίου είναι ο κ. Σύρρος Νικόλαος, με τον οποίο οι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνήσουν για κάθε παραπάνω πληροφορία στο 2632092826.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με Γεωπόνο: 2632092666

Τμήμα ΟΣΔΕ- Υπηρεσιών: 2632092826