Ένωση Αγρινίου

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Η Ένωση Αγρινίου στην 27η Agrotica

Στόχο για νέα ρεκόρ εκθετών και επισκεπτών έχει θέσει η φετινή Agrotica, που στην 27η διοργάνωσή της, από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να είναι πιο δυναμική από ποτέ.

 

Η Ένωση Αγρινίου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, η οποία και θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το επίκεντρο των εξελίξεων του αγροτικού κλάδου, συμβάλλοντας  ουσιαστικά στο «άνοιγμα» νέων αγορών. Μάλιστα, η φετινή Agrotica θα έχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό, αυτό της καινοτομίας, με τους συμμετέχοντες να παρουσιάζουν βελτιωμένα και καινοτόμα εκθέματα και υπηρεσίες, καθιστώντας την έκθεση πύλη αγροτικής καινοτομίας.

Η Ένωση Αγρινίου θα βρίσκετε στη θέση ΧΙΠ1513, όπου και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις του Συνεταιρισμού, για τις δομές που έχει αναπτύξει, τις υπηρεσίες, αλλά και τα  ερευνητικά προγράμματα στα οποία η Ένωση συμμετέχει ή η ίδια έχει σχεδιάσει και υλοποιεί.

Φυσικά, η Ένωση Αγρινίου θα συμμετάσχει σε σειρά παράλληλων εκδηλώσεων ενημερωτικού χαρακτήρα, όπου επιστήμονες, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, ακαδημαϊκοί, γεωπόνοι και πολλοί άλλοι, που θα αναδείξουν όλα τα κρίσιμα ζητήματα της γεωργίας.