Ένωση Αγρινίου

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Ο Θ. Κουτσουπιάς στον Αχελώο

Τι είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου για το ΟΣΔΕ και τα ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονται το εισόδημα των αγροτών, τις υπηρεσίες που παρέχει ο Συνεταιρισμός, αλλά και για την ένταξη της Αιτωλοακαρνανίας στο πρόγραμμα απονιτροποίησης.

Λίγες μόνο ώρες πριν την επίσημη έναρξη του ΟΣΔΕ για το 2017, ο πρόεδρος της Ένωσής Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του Αχελώου και στον δημοσιογράφο κ. Παντελή Κούτσικο, δίνοντας απαντήσεις προς όλους και για όλα, με τον πλέον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο.

Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη.

Ο κ. Κουτσουπιάς εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Ένωση Αγρινίου αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. και ταυτόχρονα εξηγεί τις διαφορές του Συνεταιρισμού με μια εταιρεία που στοχεύει μόνο στο κέρδος.

Απαντά στα όσα συκοφαντικά έχουν διακινηθεί το τελευταίο διάστημα απ’ τα συγκεκριμένα συμφέροντα, μιλά για τη διαχρονική προσφορά της Ένωσης Αγρινίου στην Αιτωλοακαρνανία και στην αγροτική οικονομία, μιλά για τις Συνεταιριστικές εταιρείες Αρωγήν και ΑγροΓένεσις που ανήκουν στην Ένωση και, φυσικά, σχολιάζει την πρόσφατη εξέλιξη με την επιτυχία του Συνεταιρισμού σχετικά με την ένταξη της Αιτωλοακαρνανίας για πρώτη φορά σε πρόγραμμα απονιτροποίησης και τα οφέλη που θα υπάρξουν για τον τόπο και τους αγρότες.