Ένωση Αγρινίου

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Παράταση στα Βιολογικά μέχρι 28/2

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αιτήσεις των παραγωγών στην Ένωση Αγρινίου.

Ολιγοήμερη παράταση έδωσε το υπουργείο στο πρόγραμμα της βιολογικής γεωργίας-βιολογικής κτηνοτροφίας (μέτρο 11), προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η 28η Φεβρουαρίου, ημέρα Τρίτη.

Υπενθυμίζουμε ότι η  Ένωση Αγρινίου, έχοντας δημιουργήσει ένα από τα πλέον δραστήρια και παραγωγικά Τμήματα σε όλη τη χώρα, προσφέρει υπηρεσίες διοικητικής και τεχνικής φύσεως, διασφαλίζοντας ότι οι αγρότες μας θα απολαύσουν τη μέγιστη δυνατή χρηματοδότηση και ότι θα αποφύγουν πιθανά πρόστιμα και κυρώσεις.

Αυτή τη φορά, η Ένωση Αγρινίου κάνει τη μεγάλη υπέρβαση, καθώς είναι η ίδια που έρχεται να εγγυηθεί και την απορρόφηση των βασικών βιολογικώς παραγόμενων προϊόντων, όπως οι ελιές, το γάλα, η μηδική, το καλαμπόκι κ.α. Με ολοκληρωμένη διαχείριση και με συνεχή υποστήριξη των παραγωγών σε κάθε τους βήμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Ενημερωθείτε υπεύθυνα στο Τμήμα Αγροτικών Μελετών της Ένωσης Αγρινίου, στα κεντρικά μας γραφεία στην οδό Παπαϊωάννου 23. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641.0.69017 – 69026 – 69032.