Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Πληρώθηκε η Βασική και η Πράσινη Ενίσχυση

Ύστερα από πολύμηνη καθυστέρηση, πιστώθηκαν επιτέλους τα χρήματα για την Πράσινη Ενίσχυση και το υπόλοιπο της Βασικής Ενίσχυσης.

τρακτερ

Το συνολικό ύψος των ενισχύσεων αυτών υπολογίζεται σε 600.0000.000 ευρώ περίπου και οι δικαιούχοι μπορούν μέσω του Συστήματος Δημοσιοποίησης Πληρωμών ΟΠΕΚΕΠΕ (εδώ) να ελέγχουν τα ποσά που θα λάβουν, τα οποία και θα είναι διαθέσιμα, στον τραπεζικό τους λογαριασμό από αύριο, Μ. Τρίτη (για ορισμένα τραπεζικά καταστήματα από μεθαύριο, Μ. Τετάρτη).

Υπενθυμίζουμε ότι το σύνολο των δικαιούχων των αγροτών και κτηνοτρόφων για όλη την επικράτεια είναι περί τις 650.000  και για την Αιτωλοακαρνανία οι δικαιούχοι Ενιαίας Ενίσχυσης ξεπερνούν τους 29.000. Το ποσό της εκκαθάρισης είναι της τάξης των αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, παραμένουν, ωστόσο κάποιες εκκρεμότητες από ενστάσεις που δεν εξετάστηκαν και άλλα μικροπροβλήματα. Ως εκ τούτου, καλούνται οι παραγωγοί που δεν θα πληρωθούν, να προσέρχονται στις υπηρεσίες της Ένωσης Αγρινίου, προκειμένου να δούμε την πορεία των υποθέσεών τους και να αντιμετωπίσουμε τα όποια ζητήματα.