Ένωση Αγρινίου

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Ένωση Αγρινίου: Στο πλευρό των παραγωγών

Πίστωση και πρόσθετα κίνητρα για την προμήθεια εφοδίων σε καλαμπόκι και μηδική παραγωγής μας.

μηδικη εα (1)

Η Ένωση Αγρινίου, όπως είναι κοινώς παραδεχτό, έχει εξελιχθεί σε βασικό πυλώνα στήριξης της αγροτικής και κατ’ επέκτασιν της τοπικής οικονομίας. Είναι ο πραγματικά, μεγάλος σύμμαχος των αγροτών, ιδιότητα που οι ίδιοι οι αγρότες αναγνωρίζουν, αφού για κάθε τους ανάγκη στην Ένωση Αγρινίου απευθύνονται.

Στο πλαίσιο της πολιτικής μας υπέρ της παραγωγικής διαδικασίας και των αγροκτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής, αναλογιζόμενοι την πραγματικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα και η κοινωνία, ιδιαίτερα δε την απόλυτη «ασφυξία» στην οποία έχουν περιέλθει οι παραγωγοί, συν τα όσα έπονται ελέω νέου μνημονίου το επόμενο διάστημα, η Ένωση Αγρίνιου, σε μια ακόμη κίνηση ουσιαστικής και έμπρακτης στήριξης των αγροτών, αποφάσισε, για όλους όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, να παράσχει τη δυνατότητα πίστωσης για την προμήθεια εφοδίων ντόπιου καλαμποκιού και μηδικής, παραγωγής μας.

Αυτό θα γίνει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παραγωγού και σε συνεννόηση μαζί του. Επιδίωξή μας είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής συμφωνίας για όλους. Και προς τούτο, δίνουμε τη δυνατότητα απορρόφησης της πρόσθετης επιβάρυνσης στην επεξεργασμένη μηδική, αναλαμβάνοντας να καλύψουμε το επιπλέον κόστος του συντελεστή ΦΠΑ, σε περίπτωση καταβολής του συνόλου της αξίας της αγοράς των εφοδίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Εμπορίας και τον κ. Παναγιώτη Τέγα στο 2641.0.69006, καθώς και στο Εργοστάσιο Παραγωγής Ζωοτροφών, με τον κ. Δήμο Μπέτσικα, στο 2641.0.69060.