Ένωση Αγρινίου

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Συνεχίζεται η ρύθμιση των 100 δόσεων

Μέχρι τις 26 Ιουνίου 2015 παρατείνεται η προθεσμία για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλισμένων του ΟΓΑ.

ογα (2)

Οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού που οφείλουν καθυστερούμενες εισφορές έχουν τη δυνατότητα να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση των 100 μηνιαίων δόσεων (κατά ανώτατο όριο), με ηλεκτρονική αίτηση που θα υποβάλουν μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ (www.oga.gr) και της ειδικής εφαρμογής με τίτλο «Υποβολή Αίτησης Νέας Ρύθμισης Ν.4321/2015».

Υπενθυμίζουμε ότι, κατά τη διάρκεια της ρύθμισης χορηγείται πιστοποιητικό οφειλής διάρκειας ενός (1) μήνα το οποίο επέχει θέση αποδεικτικού ασφαλιστικής ενημερότητας. Επίσης, οι οφειλέτες δικαιούνται χορήγησης/ανανέωσης βιβλιαρίου υγείας, με διάρκεια ισχύος ενός τριμήνου.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΓΑ καλεί όλους τους οφειλέτες ασφαλισμένους να ενταχθούν στην ρύθμιση των 100 δόσεων, η οποία είναι εξαιρετικά συμφέρουσα και να επωφεληθούν της ασφάλισης, των παροχών υγείας και των παροχών της Αγροτικής Εστίας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ανταποκριτές του ΟΓΑ οφείλουν να βοηθήσουν όσους οφειλέτες ασφαλισμένους δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, προκειμένου να τους διευκολύνουν να ενταχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων.

Αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.