Ένωση Αγρινίου

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Εκλογές στην Ομάδα Παραγωγών Ελιάς & Ελαιόλαδου

Την Κυριακή 28 Ιουνίου, από 10.00 έως 19.00, στην Ένωση Αγρινίου.

elies ea fm  (2)

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στο πλαίσιο της συμμετοχικής λειτουργίας της Ομάδας Παραγωγών, κάτι που αποτελεί άλλωστε βασική αρχή του Συνεταιριστικού Κινήματος,  την Κυριακή 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες εκλογές για την ανάδειξη της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ο.Π. Ελιάς & Ελαιόλαδου.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγρινίου (Παπαϊωάννου 23), από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της Ομάδας. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη Διαχειριστική Επιτροπή, οφείλουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 12.00 να υποβάλουν τη σχετική αίτηση στη γραμματεία της Ένωσης Αγρινίου (τηλ. 2641.0.32299).

Η συμμετοχή στις εκλογές του συνόλου, ει δυνατόν, των περίπου 5.400 μελών της Ομάδας Παραγωγών είναι απαραίτητη, ώστε η Διαχειριστική Επιτροπή που θα αναδειχθεί να έχει ισχυρή εντολή για την ανάληψη πρωτοβουλιών προς υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων, που θα ενδυναμώσουν την ίδια την Ομάδα και θα ενισχύσουν την κυρίαρχη παρουσία της στον ελλαδικό χώρο.