Τρίτη, 27 Ιουνίου
Αγρίνιο o Ταχ. Ανέμου: km/h Υγρασία: %
Ασφαλώς... στην Ένωση Αγρινίου, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα

Ασφαλώς... στην Ένωση Αγρινίου, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα

Ασφάλειες

Ένωση Αγρινίου: Η ασφάλειά σας

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας δεν είναι πλέον απλή υπόθεση. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ο χρόνος σας περιορισμένος και οικονομικός σας προϋπολογισμός συγκεκριμένος.

Η Ένωση Αγρινίου σε συνεργασία με την Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει συμπεριλάβει στα ασφάλιστρα του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας! Η άμεση και δίκαιη αποζημίωση, η υπεύθυνη ενημέρωση και η γρήγορη εξυπηρέτηση, με διαφανείς διαδικασίες.

Κάθε ασφαλισμένος, απολαμβάνει τα προνόμια προϊόντων ανώτερης αξίας χωρίς να ανησυχεί για την ποιότητα των υπηρεσιών, την κρίσιμη ώρα της ασφάλισης.

Κάθε ασφαλισμένος, απολαμβάνει τα προνόμια προϊόντων ανώτερης αξίας χωρίς να ανησυχεί για την ποιότητα των υπηρεσιών, την κρίσιμη ώρα της ασφάλισης.

Η έννοια της ασφάλισης σε εμάς αποκτά αξία… Την ίδια αξία που έχουν τα χρήματά σας. Για το λόγο αυτό τα ασφάλιστρα έχουν προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες, χωρίς περιττές ή ελλιπείς καλύψεις.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας όσο το δυνατόν πιο οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, καλύπτοντας παράλληλα τις όποιες ασφαλιστικές ανάγκες τους.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1979 από τους αγρότες , όταν οι παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρίες δεν μπορούσαν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους. Ο στόχος της ίδρυσης μιας συνεταιριστικής ασφαλιστικής εταιρίας, ήταν η δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων που θα κάλυπτε ατομικά τις ανάγκες των αγροτών. Ο Αλέξανδρος Μπαλτατζής, ο ιδρυτής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, οραματίστηκε αυτήν την ιδιότυπη για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρηση, η οποία χαρακτηρίστηκε ως  «διαμάντι  του συνεταιριστικού κινήματος».

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τους αγρότες, σε όλα τα επίπεδα. Ένωση Αγρινίου σημαίνει... ασφάλεια!

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τους αγρότες, σε όλα τα επίπεδα. Ένωση Αγρινίου σημαίνει... ασφάλεια!

Με το πέρασμα των χρόνων και με πίστη πάντα στις αξίες του συνεταιριστικού κινήματος, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική εξελίχθηκε σε πρωταγωνίστρια στον κλάδο, καθιστώντας το όνομά της συνώνυμο της ανθρωπιάς, της αξιοπιστίας, της ποιότητας.

Στην Ένωση Αγρινίου θα βρείτε  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό  και ήθος. Έργο μας δεν είναι απλά παραγωγή συμβολαίων και διάθεση ασφαλιστικών καλύψεων. Είναι η παροχή υπηρεσιών ανώτερης αξίας. Στο πρακτορείο της Ένωσης θα βρείτε προσωπικό πάντα πρόθυμο να βοηθήσει, μιλώντας γλώσσα ανθρώπινη και κατανοητή, που βασίζεται στη γνώση και την εμπιστοσύνη του ευρωπαϊκού μοντέλου συνεταιριστικής διαχείρισης.

Τα βασικά πακέτα ασφάλισης είναι:

  • Για τα αγροτικά αυτοκίνητα: 17 ίπποι, από 96,00 ευρώ το 6μηνο
  • Για τα τρακτέρ: 60 ίπποι, από 92,00 ευρώ το χρόνο
  • Για τα ι.χ.: Εκπτώσεις από 20% έως και 35%.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 1
(ανά Χρήση)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 2
(ανά Χρήση)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 3
(ανά Χρήση)
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ
(ανά Χρήση)
ΠΛΗΡΕΣ
(ανά Χρήση)
101 - Ε.Ι.Χ.
201 - Φ.Ι.Χ.
301 - Φ.Ι.Χ. Αγροτ.
102 - Ε.Ι.Χ.
202 - Φ.Ι.Χ.
302 - Φ.Ι.Χ. Αγροτ.
103 - Ε.Ι.Χ.
203 - Φ.Ι.Χ.
303 - Φ.Ι.Χ. Αγροτ.
104 - Ε.Ι.Χ.
204 - Φ.Ι.Χ.
304 - Φ.Ι.Χ. Αγροτ.
104 - Ε.Ι.Χ.
204 - Φ.Ι.Χ.
304 - Φ.Ι.Χ. Αγροτ.
ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ
Αστική Ευθύνη προς Τρίτους Αστική Ευθύνη προς Τρίτους Αστική Ευθύνη προς Τρίτους Αστική Ευθύνη προς Τρίτους Αστική Ευθύνη προς Τρίτους
Προσωπικό Ατύχημα Προσωπικό Ατύχημα Προσωπικό Ατύχημα Προσωπικό Ατύχημα Προσωπικό Ατύχημα
Νομική Προστασία Νομική Προστασία Νομική Προστασία Νομική Προστασία Νομική Προστασία
Προστασία Bonus Προστασία Bonus Προστασία Bonus Προστασία Bonus Προστασία Bonus
Πυρός Πυρός Πυρός Πυρός
Τρομοκρατικές Ενέργειες Τρομοκρατικές Ενέργειες Τρομοκρατικές Ενέργειες Τρομοκρατικές Ενέργειες
Κακόβουλες Ενέργειες Κακόβουλες Ενέργειες Κακόβουλες Ενέργειες Κακόβουλες Ενέργειες
Ολική Κλοπή Ολική Κλοπή Ολική Κλοπή Ολική Κλοπή
Μερική Κλοπή Μερική Κλοπή Μερική Κλοπή
Ίδιες Ζημιές Ίδιες Ζημιές
Κακόβουλες Πράξεις Ιδ. Ζημιών Κακόβουλες Πράξεις Ιδ. Ζημιών
Θραύση Κρυστάλλων Θραύση Κρυστάλλων
Φυσικά Φαινόμενα Ιδίων Ζημιών

Στην Ένωση Αγρινίου, σε συνεργασία με την Συνεταιριστική Ασφαλιστική, εταιρεία εγγυημένη, που βρίσκεται στο χώρο της ασφάλισης από το έτος 1978, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τους πελάτες μας, ασφαλίζοντας τους με συνέπεια, εγγύηση, σωστή ανταπόκριση και αντιμετώπιση σε όποιο θέμα και αν προκύψει, σε πολύ προσιτές τιμές.

Στηρίξτε και εσείς την Ένωση και δώστε μας δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε κι εμείς να σας στηρίζουμε, όπως κάνουμε χρόνια τώρα.

Σας περιμένουμε από το γραφείο μας να σας ενημερώσουμε για τις  προφορές για τα πακέτα ασφάλισής μας.

Πληροφορίες: 2641.0.69043